Чесно кажучи, коли надійшла інформація, що наша компанія дійшла згоди з компанією Оптіма про співпрацю, і перед нами стоїть завдання провести особисту зустріч-знайомство з керівництвом та навчання торгового персоналу, це викликало двоякі враження. Ми, звичайно, раді й горді працювати з компанією Оптіма, але ж це Кривий Ріг… І «прилітає» туди частіше, і ППО, на жаль, не дотягує до київського, поки що, і фронт відчувається гостріше.

Саме тим більша наша повага до людей, які в наш буремний час продовжують працювати й розвиватися. Адже початок співпраці зі стрічкою Rishang однозначно свідчить про бажання нового й готовність вчитися. Наш продукт не покладеш на полицю в очікуванні, що він одразу сам себе почне продавати. Такий час точно настане, коли споживачі-професіонали «розпробують» якість і зручність роботи, коли вони побачать вигоду роботи з дорогим продуктом.

А поки що, ми разом проходимо період знайомства з особливостями роботи кожної компанії, вивчаємо один одного, щоб синергія наших сильних сторін принесла очікуваний результат. Саме тому ми із задоволенням відвідали незламний Кривий Ріг і чудову компанію Оптіма, провівши перший (а їх буде далеко не один) навчальний захід.

Далі обов’язково буде…