Компактні контролери DALI, що встановлюються на DIN рейку, мають великі можливості з автоматизації та дистанційного керування вашого сповіщення, будь то квартира, будинок або офіс. Якщо вам вже недостатньо простих вимикачів і набридло бігати по дому, змінюючи режим освітлення, ці контролери для вас.

 Перший контролер - це конвертор-шлюз SR-GW-TDA призначений для керування 64 пристроями DALI за допомогою мобільного додатка “Tuya Smart”  та “Light+Space” для IOS або Android.

{}




Конвертор підключається до роутера через Ethernet (кабель мережі RJ45). Кілька контролерів легко об'єднується в мережу, чим збільшують кількість пристроїв, що підключаються. Просте підключення та додавання приладів DALI. Поки мобільний телефон та шлюз знаходяться в одній мережі, все керування у ваших руках.


















 Немає потреби в майстер контролері та джерелі живлення шини DALI. Внутрішнє джерело забезпечує струм 250ma.
Вбудований акумулятор, таймер, робота за циклами та розкладом включаючи режим Biorhuthm.
Типи пристроїв, що підтримуються: DT6, DT8 Tc, DT8 XY, DT8 RGBWAF.

{}












 {}






 


Контролер DALI SR-2300-USB призначений для використання як головний контролер для керування 64 пристроями DALI.
Розроблений для використання з програмним забезпеченням “Dali Master” для налаштування з ПК, яке разом із драйверами та мануалом можна завантажити з нашого сайту чи сайту Sunricher. Детальний опис та відео в YouTube дозволяють освоїти програмне забезпечення навіть недосвідченим користувачам.



         
Підтримує DALI пристрої: DT6, DT8 Tc, DT8 XY, DT8 RGBWA, DT7 Комутаційний привід.
Ідеально підходить для автоматизації освітлення офісу чи будинку. Підтримує всі типи пристроїв введення DALI-2, включаючи кнопки, датчики руху, датчик освітленості, поворотний перемикач та сенсорні панелі.


Дозволяє налаштувати до 16 сцен, 256 завдань таймера, 4 типи графіків циклу загасання яскравості та загасання кольору, що дозволяє встановити до 4 графіків біонічної колірної температури, щоб імітувати природну зміну освітлення протягом 24 годин на добу (людиноцентричне освітлення). Групове та широкомовне управління.
{}


Файли для скачування:
файл ПО для SR-2300-USB
файл драйвера для SR-2300-USB