І знову «Здрасьте»!

Так, так, саме «Здрасьте». Адже цього разу нам випала нагода відвідати столицю гумору — Одесу, привіт звідки ми із задоволенням передаємо всім читачам. Зовсім недавно ми брали участь у відкритті нового шоу-руму нашого партнера — компанії Svetіsh. А вже сьогодні на цьому самому місці нам випала нагода провести навчальний семінар, що ми із задоволенням, та з взаємною, сподіваємося, користю і зробили.

Багато вже знайомих нам обличь… Поважна аудиторія, до якої, крім співробітників компанії Svetіsh, входили дизайнери, монтажники та навіть архітектори, вимагали особливого підходу. Адже звичайним перерахуванням технічних характеристик нікого не зацікавиш. Тому основний упор було зроблено на наочну демонстрацію можливостей нашої продукції, у тому числі на:

  • порівняння стрічки суцільного свічення (COB) зі звичайною стрічкою на 120 діодів.
  • ексклюзивні кольори 1800К, 2400К, 5000 Кельвінів.
  •  порівняння температури свічення стрічок 4000К і 5000К. Тут, до речі, викликав неабияке здивування той факт, що колір свічення 5000К не дає синє забарвлення і не має жовтого відтінку як 4000К.
  • значенні коефіцієнта передачі кольорів CRI, та відмінності CRI80 від CRI90.

Особливою увагою заслужено користувався круглий неон від компанії Rishang, байдужих до нього майже не виявилося. Потримати його в руках хотіли всі, що в кінці всім і вдалося.

Чудова погода, чудове місто, чудові люди. Зрештою, навіть кава була чудовою. До нових зустрічей, Одеса!