Нашою компанією, при взаємодії з нашими партнерами, виконаний проєкт по динамічному освітленню фітнес залу сайкл-велотренажерів у м. Києві за адресою вул. Мазепи,3. Наша частина проєкту — це динамічна підсвітка стелі, представлена світильниками виконаними у формі ліній на стелі з використанням піксельної стрічки, використання якої дозволило створювати багато різноманітних світлових ефектів у вигляді біжучих хвиль, як по довжині стрічки, так і впоперек зали. Стрічка вмонтована в профіль. Кожна лінія підключена до окремого блоку живлення.

Стрічка вміщує в собі 10 пікселів в 1 метрі, та має потужність 14,4 Вт/м. Довжина одного світильника 10м (100пкс). Усього 10 світильників із загальною кількістю 1000 пікселів. По управлінню всі світильники розбиті на декілька ділянок, і кожна з них підключена до свого окремого порту виводу керуючого контролера H-803-SA. Сам контролер має ДМХ вхід для зовнішнього управління від головного контролера центральної системи керування, яка керує всіма світильниками, головним екраном на сцені, та звуковими ефектами.
Pамовником була поставлена задача запрограмувати 46 різноманітних світлових сценаріїв, які включать в себе статичні кольори, та різноманітні динамічні сценарії, з яких потім було утворено головні сценарії конкретно для кожного заняття. Так як замовник захотів використовувати багато не стандартних кольорів на кшталт сіро-буро-малинового, то для полегшення програмування було використано спеціалізоване ліцензійне програмне забезпечення MADRIX.
В процесі занять включаються різноманітні сценарії, які дозволяють із допомогою біжучих хвиль робити ефект руху вперед, підйому на гору чи спуску з гори, статичні чи повільні переливи світла допомагають створити ілюзію відпочинку, чи повільного руху.В процесі занять включаються різноманітні сценарії, які дозволяють із допомогою біжучих хвиль створювати ілюзію руху вперед, підйому на гору чи спуску з гори, статичні чи повільні переливи світла допомагають створити ілюзію відпочинку, чи повільного руху.

Для цього на головному екрані включаються сцени з необхідними краєвидами, а все доповнює професійне освітлювальне сценічне обладнання, та неперевершений звук.
Ритм, яскравість та номер програми задаються на головному контролері згідно конкретного методу тренування. Тренеру достатньо тільки вибрати необхідний урок і все буде виконано в автоматичному режимі протягом усього тренування.
Усі сценарії записані на SD диск контролера та в подальшому можуть бути перепрограмовані нашими інженерами. Для цього не обов’язково бути на об’єкті. Достатньо створити чи скорегувати необхідний сценарій, та відправити його будь-яким месенджером замовнику.
Так як зараз іде відпрацювання та налагодження всіх сценаріїв, то на відео присутні тільки декілька тестових сценаріїв.