Датчик DALI MSensor 02 5DPI 41f (20068)
Якщо ви вирішили оптимізувати свою систему управління світлом, і хочете, щоб світло автоматично вимикалося, і вмикалося, реагуючи на рух і присутність людей, або в приміщенні підтримувався постійний рівень освітленості в будь-який час, цей датчик ідеально підходить для цих цілей.
Датчик є компонентом системи Comfort Dim і підходить для всіх універсальних драйверів, які діммери працюють за протоколом DALI. Він поєднує в собі датчик виявлення руху, присутності та контролю освітленості. За потребою їх можна відключати та комбінувати. Може працювати як автономно, так і під управлінням майстер-контролера DALI. Легко налаштовується за допомогою будь-якого конфігуратора DALI, або простіше, за допомогою інфрачервоних пультів ДУ. У системі можна використовувати кілька датчиків або поєднувати кілька модулів управління.
Датчик може керувати всіма підлеглими пристроями в широкомовному режимі або в конкретній групі пристроїв. Номер групи легко встановити за допомогою перемикача на задній стороні датчика. Живлення датчика здійснюється від шини DALI, тому необхідно джерело живлення шини DALI. Існує три варіанти виконання датчика: вбудований у світильник (на фото), вбудований стельовий і накладний.


Пульт REMOTECONTROL IR6 (20066)
Інфрачервоний пульт дистанційного керування для керування датчиком та пристроями, що знаходяться з ним в одній групі. Дальність дії пульта 20м. З його допомогою можна увімкнути або вимкнути світло (кнопка On/Of), встановити потрібний рівень освітленості (кнопки вгору/вниз). За допомогою двох інших кнопок, можна активувати або деактивувати автоматичне увімкнення/вимкнення світла та встановити його граничне значення. Світло включатиметься лише за певного рівня освітленості. Наприклад, лише вночі.


Пульт BasicDIM ILD G2 Programmer (20070)
Інфрачервоний пульт дистанційного керування та програмування роботи датчика та підпорядкованих йому пристроїв. Має всі базові функції пульта IR6 плюс дозволяє налаштувати й запрограмувати систему без програматора DALI або майстер-контролера. З його допомогою можна задавати рівні освітленості, розбивати прилади на групи, змінювати час спрацьовування датчика на певні події, встановлювати граничні значення датчика освітленості, тестувати пристрої та інші функції. Дальність дії 20м.



Шлюз-контролер програм BasicDIM Wirelesss мodule G2 (20368)

Якщо ви хочете керувати своїми світловими пристроями за допомогою смарт-пристрою на Android або IOS, то цей контролер якраз створений для цього. Контролер з’єднується з мобільним пристроєм за технологією Bluetooth Low Energy, що забезпечує повну сумісність із системою керування Cassambi. Немає необхідності в мережі WiFi. Усі освітлювальні пристрої з’єднуються з контролером по шині DALI. Мінімалістичні розміри дозволяють вбудовувати в окремий світильник, монтажну коробку або щит управління. Вбудоване джерело живлення шини DALI та наявність функції PushDim забезпечують меншу вартість та спрощують усю систему управління.

Контролер оперує чотирма адресами DALI, може створювати до 30 різних профілів управління. Вони включають управління окремими світильниками (до 4), окремими групами світильників (до 4), а також RGB/RGBW і Tunable White в різних інтерпретаціях. Усі ці режими вибираються та задаються в мобільному додатку «4remote BT» від TRIDONIC.

Ви можете: включати та вимикати світильники окремо або групою, налаштовувати колір світла RGB світильників та колірну температуру білих світильників, створювати власні світлові сценарії, графічно створювати план приміщення та встановлювати туди світильники та керувати ними, захистити свою систему паролем.


Шлюз-контролер програм sceneCOM S CWM 30 BT DA2 (20369)
Більш просунутий контролер, який був розроблений спеціально для використання в системах управління освітленням на базі DALI2, що масштабуються, й управлінням c мобільного додатка «sCS commissioning» від TRIDONIC по Bluetooth. До нього вже можна підключати 64 світлодіодні драйвери, якими можна керувати кожним окремо і 16 датчиків. Має чотири входи для кнопок PusDim. Потребує наявності живлення шини DALI. Має самі мінімалістичні розміри. Сумісний із пристроями інших виробників, сертифікованих за DALI2, легко впроваджується в систему управління Cassambi.

Програма інтуїтивно зрозуміла у використанні і введення в експлуатацію займає всього 4 кроки: 1-створіть новий проект на підставі плану приміщення, 2-підключіться до контролера і він сам додасть усі підключені пристрої, 3-за допомогою перетягування згрупуйте пристрої як вам зручно, 4- призначте необхідні функції та створюйте сценарії освітлення. Проект можна захистити паролем.

Масштабованість досягається додаванням до проекту нових контролерів. Максимально до 224 одиниць.


Датчик MSensor G34 PIR 4DPI WDA WH (20071)
Система керування DALI2 потребує сумісних датчиків. Це саме такий датчик, який може бути в трьох видах виконання.
Функціонально він як і базовий поєднує в собі датчик виявлення руху, присутності та контролю освітленості. Налаштовується за допомогою відладчика DALI, інфрачервоних пультів дистанційного керування, або мобільного додатка. Не працює без контролера програм. До одного контролера можна підключити 16 датчиків


Джерела живлення шини DALI BasicDIM IPS (20067) та DALI PS3 (20073)
ІП шини DALI необхідні для живлення датчиків, бездротових контролерів та інших комутаційних інтерфейсів. Перший для базової версії ComfortDIM, другий для систем із DALI2, хоча функціонально вони взаємозамінні.
Компактні розміри та монтажні клапани забезпечують високу гнучкість установки. Чи це окремий світильник, чи монтажна коробка з інтерфейсом, чи монтажний щит. А низька вартість дозволять вигідно використовувати в проектах із невеликою кількістю світильників. Струм навантаження 70ma дозволяє підключити до 10 пристроїв. Для розширення проекту можна підключати два блоки однією шину


Контролер входів DALI XC G3 CWM 30 DA2 (20072)
Контролер входів для систем, сертифікованих для DALI2. Не підходить для базової системи ComfortDIM. Має 4 незалежні входи що дозволяють підключати стандартні перемикачі миттєвої дії наприклад клавішні (PushDim). Розширює можливості контролера додатків системи керування. Для роботи необхідне джерело живлення шини.