Ідея розширити асортимент у
напрямку профілів тіньового шву давно озвучувалася нашими партнерами. І от настав час реалізувати цей задум.

Після ретельного аналізу, опитувань серед партнерів, роздумів та сумнівів, на нашому складі з’явилися досить цікаві позиції, що допоможуть споживачу досягти бажаного ефекту. Незважаючи на схожість форми профілю, кожен профіль має свої особливості монтажу та експлуатації.

А тепер більш детально:

Даний профіль не потребує використання розсіювача, адже світло виходить назовні відбиваючись від поверхні профілю, а потім і стіни. За рахунок цього світловий потік є розсіяним, забезпечуючи м’яке світло. Зворотною стороною відсутності розсіювача є осідання пилу на стрічці, тому рекомендовано в такому профілі використовувати стрічку в силіконі чи COB стрічку, де діоди закриті люмінофором.





На відміну від попередньої моделі, цей профіль використовується в комплекті з розсіювачем (йде окремою позицією). Розсіювач виконує декілька функцій:

  • Пом’якшує світло, згладжуючи більш та менш освітлені зони, що утворюються при використанні світлодіодної стрічки з невеликою кількістю, наприклад, 60 діодів на метр;
  • Захищає стрічку від осідання на ній пилу;
  • Дозволяє виконувати малярні роботи після монтажу профілю та стрічки без загрози пошкодження стрічки.

Світловий потік у цьому профілі спрямований прямо від світлодіодів вниз, що робить його більш яскравим за меншої потужності стрічки. Але, з іншої сторони, цей світловий потік може підкреслити неідеальну поверхню стіни.

А тепер, знаючи особливості цих профілів, ми сподіваємося, що Ви зможете прийняти більш зважене рішення. Чого ми Вам і бажаємо!


{}