Універсальні світлодіодні димери з технологією RF+Bluetooth. Ними можна керувати як за допомогою інтелектуальної програми «Easy Things» для Android та IOS, так і за допомогою пульта дистанційного керування одночасно, без необхідності використання шлюзу. У мобільному додатку можна програмувати сценарії, створювати розклади, включаючи циркадні ритми. Завдяки ніздрюватій мережі та набагато більшій відстані керування вони можуть передавати отриманий сигнал на сусідні пристрої з максимальною відстанню передачі 30 м між кожними двома сусідніми пристроями. Зашифрований двосторонній зв'язок та швидкий зворотний зв'язок про стан забезпечують безпечну та надійну передачу даних. Крім того, цей димер сумісний з універсальними пультами дистанційного керування RF + Bluetooth, і кожен контролер може підключатися до максимальної кількості пристроїв до 8 пультів. Хмарне керування доступне для віддаленого доступу та працює з Amazon Alexa та Google Home.

Universal RF+Bluetooth LED Dimmer SR-SB1029–5C

SR-SB1029–5C — це світлодіодний диммер DIM CCT RGBW RGB+CCT 4 в 1 з технологією RF+Bluetooth та керуванням як за допомогою мобільного додатка, так і за допомогою пульта дистанційного керування одночасно, та 5-канальним виходом для керування одноколірним, налаштовуваним білим, світлодіодним освітленням RGBW та RGB+CCT, а також різні типи освітлення, які можна вибирати за допомогою перемикача. Хмарне керування доступне для віддаленого доступу та працює з Amazon Alexa та Google Home.

Він розрахований на вхідну напругу 12–24 В постійного струму та 5-канальний вихід постійної напруги, макс. вихідний струм канал може досягати 4 А, що означає загальну потужність до 480 Вт.

RF+Bluetooth RGB+CCT Remote Controller SR-SB2819S

SR-SB2819S — це радіочастотний пульт дистанційного керування RGBW з функцією програмування, що дозволяє користувачам вибирати кольори або період кольорів для програмування. Контролер RGBW може керувати чотирма каналами R, G, B, W з функцією перемикання та затемнення та сумісний зі спеціалізованим приймачем SR-SB1029-5 а також радіочастотними приймачами серії SR-1009. 4 зонами можна керувати окремо чи синхронно. Для кожної зони можна зберегти три сцени. Сенсорне колірне колесо забезпечує плавне і точне регулювання тону кольору RGB, а також змішаного білого кольору R, G, B. Також доступ до змішаного білого можна отримати за допомогою кнопки. Канал RGB та 4-й білий канал можна вмикати/вимикати окремо. Контролер світлодіодів RGBW пропонує функцію програмування, яка дозволяє користувачам вибирати кольори або період кольорів для програмування. 4 режими зміни: згасання, стрибок, спалах та стробоскоп.

Universal RF+Bluetooth LED Dimmer SR-SB9101CS

SR-SB9101CS —це світлодіодний димер з технологією RF+Bluetooth та керуванням як за допомогою мобільного додатка, так і за допомогою пульта дистанційного керування одночасно, та 1-канальним виходом для керування за напругою 12–36VDC, струмом 1х8А, потужністю 1х(96–288)W, або струмом 1х350ma, потужністю 1х(4,2–12,6)W, або 1х700ma, потужністю 1х(8,4–25,2)W. Хмарне керування доступне для віддаленого доступу та працює з Amazon Alexa та Google Home.

RF+Bluetooth Single Color Remote Controller SR-SB2819SDIM

SR-SB2819SDIM — це дистанційний контролер димера, з технологією RF+Bluetooth та керуванням як за допомогою мобільного додатка, так і за допомогою пульта дистанційного керування одночасно, який пропонує функції перемикання та регулювання яскравості. Контролер димера, оснащений сенсорним колесом, забезпечує плавне затемнення без мерехтіння при дотику слайдера до коліщатка для кольорового світлодіодного освітлення. Кожен світлодіодний димер може керувати 4 різними зонами окремо або синхронно з нескінченними приймачами в кожній зоні, і для кожної зони можна зберегти 3 різні сцени. 256 рівнів регулювання яскравості з діапазоном затемнення від 0,1% до 100%. Функція гуманізованої пам'яті дозволяє контролеру запам'ятовувати останню яскравість після вимкнення або вимкнення. Сумісний з радіочастотними приймачами SR-SB2819SDIM, радіочастотними приймачами серії SR-1009, які доступні у версіях з постійною напругою та постійним струмом.

Кнопочний комутатор RF+Bluetooth SR-SBP2801K4-FOS

Інтелектуальний настінний перемикач RF + Bluetooth, що настроюється, з 4 кнопками являє собою настінний пульт дистанційного керування з автономним живленням, без будь-яких витрат на заміну батареї і переустановку. Цей перемикач RF+Bluetooth, що настроюється, має надтривалий термін служби і витримує більше 1 мільйона натискань. Крім того, його можна легко та швидко підключити до приймачів RF+Bluetooth простим натисканням кнопок. Цей пристрій налаштовується через EasyThings з численними функціями. Він дозволяє керувати включенням/вимкненням, яскравістю, кольорами CCT, RGB або запускати попередньо встановлені динамічні колірні послідовності, попередньо встановлені сцени або збережені сцени в EasyThings, а також керувати універсальними пристроями DIM, CCT, RGB, RGBW і RGB+CCT RF+Bluetooth. Має стандартні розміри, зручні для монтажу.

Configurable RF+Bluetooth Push-button Coupler


  • Конфігурований кнопковий з'єднувач призначений для бездротового керування пристроями за технологією RF+Bluetooth за допомогою клавіш PushDim.

  • Дозволяє підключати клавіші інших виробників без їх заміни.

  • Налаштовується за допомогою програми EasyThings.

  • Має чотириканальний інтерфейс.

  • Дозволяє керувати включенням/вимкненням, яскравістю, колірною температурою, кольорами RGB.

Може бути налаштований в якості контролера сцен, тригера попередньо встановлених сцен, встановлених динамічних послідовностей кольорів.