Зручний, надійний портативний акумуляторний світильник MULTI-N-200-S 6Вт 4000К (6000 мАч) створений на базі лінійки світильників  MULTI-N. Має невеликі розміри і зручний у користуванні. Заряджається від одного, або двох зарядних пристроїв кабелем type-c. Оснащений літієвим акумулятором на 6000мАг, має потужність 6Вт, та світловий потік 760 люмен. Час заряджання становить до 4 годин від одного зарядного пристрою, або швидше від двох в залежності від потужності пристроїв зарядження.


Наші інженери підібрали оптимальні режими роботи для світлодіодів від американського виробника CREE, що дозволило досягнути високої ефективності на рівні 126 Лм/Вт. 

Акумуляторний світильник MULTI-N-200-S 6Вт 4000К (6000 мАч) має нейтральний колір свічення 4000К і показник кольоропередачі CRI>80, а якісний полікарбонатний розсіювач створює м'яке освітлення, безпечне для очей та без сліпучого ефекту. 

Основною перевагою є вбудований розумний контролер заряду, який захищає акумулятор від повного розрядження та збільшує його термін служби. Світильник вимкнеться автоматично, коли заряд акумулятора спаде до критичного рівня 10%. За рівнем заряду зручно слідкувати по світловому кольоровому індикатору . 
 





Світильник оснащений прохідною проводкою, що дозволяє від одного зарядного пристрою, паралельно, заряджати разом з іншим пристроєм, наприклад телефоном, при наявності ще одного кабелю type-c.

Світильник виготовлений з міцного білого пластику з захистом від пилу та вологи (IP44) і оптимальними робочими температурами від -20 до +30 °C. Це робить його ідеальним для використання в польових умовах при помірній вологості оточуючого середовища.

Ця модель має знімну скобу, що дозволяє виконати накладний монтаж на більшості поверхонь.


{}