Девелоперська група
SEVEN HILLS представляє новий житловий комплекс у центрі Києва, який являє собою триєдність стилю, технологій та природи.
TRIIINITY — це третій проєкт девелоперської групи SEVEN HILLS, після успішно реалізованих PARK AVENUE та PARK AVENUE VIP. Кожен проєкт компанії є концептуальним, і TRIIINITY не вийняток. Однією із цілей забудовника ЖК під час будівництва, звичайно, була реалізація значної економії витрат на електроенергію.

Раді представити ще один проєкт реалізований SVL ЖК TRIIINITY 1 черги, під’їзна зона якого реалізована на світильниках LINEA.
Високі показники енергоефективності та безперебійну роботу світильника LINEA упродовж усього терміну служби забезпечують якісні світлодіоди від американського виробника CREE, а також підібрані нашими інженерами оптимальні режими роботи світлодіодів.

Індекс кольоропередачі

Дана модель світильника має індекс кольоропередачі CRI>80, що є стандартом для житлових приміщень та забезпечує високу якість передачі кольорів навколишніх предметів (природний колір шкіри, їжі, меблів, предметів інтер’єру та та ін.).

Колірна температура

Колірна температура світла світильників LINEA доступна в трьох варіантах: тепле світло (3000К), нейтральне світло (4000К) та денне світло (5000К) на вибір. Забудовник обрав 4000К.

Конструкція LINEA

Корпус світильника виготовлений з анодованого алюмінію. Існує можливість вибору кольору покриття: без фарбування (сріблястий колір алюмінієвого корпусу) або покриття порошковою фарбою чорного чи білого кольору. За погодженням — пофарбовані в графітовий колір.
Корпус з анодованого алюмінію забезпечує легкість конструкції, тепловідведення та захист електричних компонентів світильника. Завдяки застосуванню високоякісного розсіювача з полістиролу створюється рівномірне, м’яке та комфортне освітлення, а також усувається ефект засліплення.

Ми раді кожному клієнту. Кожна ваша заявка — це для нас новий виклик, і ми завжди готові до нього з максимальною відповідальністю та професіоналізмом.Тож, якщо ви шукаєте надійних фахівців, які допоможуть вирішити вашу проблему, зверніться до нас. Ми з радістю допоможемо Вам досягти бажаних результатів, зберігаючи при цьому високу якість роботи та низькі ціни на ринку. Робота з нами — це завжди комфортно та професійно, а наші майстри зроблять усе можливе, щоб Ви були повністю задоволені результатом. Нехай Ваш комфорт стане реальністю разом із нами!