А тепер нас гостинно зустрічала Буковина, та сердце її ділової активності – ринок Добробут, де ми, спільно з компанією Світлобуд,  провели навчально-презентаційний захід. Туди були запрошені провідні електрики та монтажники міста Чернівці, які відкриті до нового та сучасного освітлення, що уособлює в собі світлодіодне обладнання узагалі, й зокрема один з флагманів світлодіодної стрічки ТМ Rishang.

Протягом трьох годин ми обговорювали ексклюзивні новинки які тільки зʼявились на ринку України, правила монтажу та переваги в якості перед аналогами.
На що ми звернули особливу увагу:

  • стрічка 1800К (колір бурштину, теплоти та затишку);
  • справжнє денне світло 5000К - використовується в професійних фотостудіях, детейлінг, салони краси;
  • стрічка COB ( суцільний потік світла без точкових діодів);
  • безальтернативна якість, адже вартість робіт дорівнює вартості матеріалів - стрічка з захистом IP67/68 ( використовується для фасадної підсвітки,в басейнах, саунах);
  • стрічка 48V, яка світиться на 50м від одного заживлення.

Не забули про блоки живлення Jinbo, їх ультимативну якість та широкий асортимент.

А ще провели демонстрацію можливостей  керування світлом бренду Sunricher  для світлодіодних стрічок, коли партнери власноруч отримали змогу ознайомитись з варіаціями підключення контролерів,  прив'язування контролерів до пультів, та навіть управління світлом через телефон з допомогою спеціального адаптеру, який конвертує сигнал вайфай в радіо.