Продовжуючи цикл навчальних семінарів компанії SVL, сьогодні ми розповімо про такого роду подію в славному місті Лева. На запрошення компанії UNITECH Studio, ми провели навчання для співробітників партнера.

І тут важливо сказати, що термін «навчання» зовсім не означає низьку кваліфікацію «учнів», скоріше навпаки, про наявність достатнього рівня знань у світлодіодному обладнанні. Перед підготовкою до семінару (так-так, ми готуємося до кожного такого заходу, жоден не проходить як по шаблону), були отримані запитання по стрічці RISHANG та керуванню SUNRICHER, на які повинні бути дані відповіді. І вже навіть факт наявності питань свідчить, що тема для аудиторії була знайомою, й нам залишалось просто додати відтінків у загальну картину.

Адже саме наявність таких особливих «відтінків» дозволяє компанії SVL довгий час знаходитися серед лідерів галузі світлодіодних стрічок та керування освітленням. Широчезний асортимент стрічок дозволяє, з одного боку, найти підхід до найвимогливішого замовника, але й, з іншого боку, вимагає вільної орієнтації в цьому асортименті та умінню його донести до клієнта. Ми цьому навчилися, а тому готові передавати свої знання нашим партнерам.

Ми бачимо, як наші спільні зусилля дають плоди, і готові розвиватися далі спільно. Дякуємо UNITECH Studio, дякуємо Львів! Це був хороший час спілкування та навчання.

https://youtube.com/shorts/bEyPGOgEjhY?feature=share