На цей раз у наших подорожах Україною, дорога привела в Чернівці. Адже нас уже чекали. На базі компанії OK-Light зібралися зацікавленні в пізнанні нового у своїй справі, а саме якісному світлодіодному освітленні.

На цьому заході ми ділилися власним досвідом роботи зі світлодіодною стрічкою Rishang та її унікальністю в Україні. Тут і найширший ряд відтінків стрічки білого світла: 1800К, 2400К, 2700К, 3000К, 4000К, 5000, 6500К, 12000К, і кольорові, і стрічки зі змінною температурою та кольором світла. Усе це в наявності в Україні.






Не забули ми і про стрічку, що вже стала трендом розвитку — суцільного світіння або COB-стрічка, шириною 8 або 5 міліметрів. З часом така технологія стає все більш доступною для широкого кола споживачів, і ми постійно намагаємося це донести. Візуально її світло виглядає дуже привабливо для дизайнерів та споживачів.

Ще більше приваблює око SPI або SMART стрічка, достатньо специфічний продукт, який дає змогу реалізовувати різноманітні світлові ефекти, крім звичайного статичного світла. Реалізація таких проектів потребує більшої кваліфікації від монтажників, але й винагороджується відповідно. Наразі наша компанія може запропонувати не тільки монохромну чи мультикольорову стрічку SPI, але й варіанти контролерів для управління нею, залежно від поставленого замовником завдання.











Загалом, сказано було багато, як і зустрічних питань та відповідей, тут усе не перекажеш. Тому просто чекаємо Вас на таких зустрічах, щоб почути Вашу думку також.