«Героїв» сьогоднішньої статті важко назвати новинкою, адже присутні вони в асортименті нашої компанії вже майже рік. Але саме ця затримка з появою їх опису, дозволила нам переконатися в якості цих продуктів. Мова буде йти про блоки живлення 24 Вольт на DINрейку ТМ Jinbo.
Для чого потрібні ці блоки живлення? Тут варто почати з того, що в монтажній схемі - блоки живлення та світлодіодна стрічка – вірогідність вийти з ладу завжди є більшою саме у блока живлення. Адже саме він приймає на себе коливання напруги в електромережі, можливі короткі замикання та перенавантаження. Та й робочий ресурс майже будь-якого блока живлення коротший ніж у стрічки ТМ Rishang.
А тому вірним є передбачити доступ до блока живлення після закінчення монтажу. І крім традиційних способів, як то «десь присобачити», все більше замовників віддають перевагу звести блоки живлення в електричний щиток, й змонтувати все на DINрейці, щоб мати легкий доступ до них, і щоб це мало естетичний вигляд.
Тепер більше технічної інформації. На сьогодні асортимент блоків ТМ Jinbo на DIN рейку складається з позицій: 24Вт, 60Вт, 100Вт, 150Вт, 240Вт.

Позиції від 24 до 150 Вт мають висоту 90 мм., що дозволяє використовувати їх в стандартних ящиках, поряд з автоматичними вимикачами. Для використання блоків живлення 240 Вт потрібно потрібне використання щитків більшого розміру, адже його висота 125 мм.
Блоки живлення 24 Вольт рекомендовано встановлювати на відстані до 10 метрів від стрічки, щоб падіння вольтажу на кабелі не стало завеликим. І на цей випадок у вищеперерахованих блоках передбачене ручне регулювання вихідного вольтажу, яким можна трохи збільшити або зменшити яскравість світла на стрічці. І цікавий факт, саме падіння напруги на проводі робить недоцільним використовувати стрічку 12 Вольт в парі з блоками на DINрейку. Адже для 12 Вольт падіння напруги на провіднику більш суттєве та критичне. Саме тому ми завели в асортимент лише 24 Вольт блоки живлення.
Про якість скажемо тільки – це блоки Jinbo, і, як і всі продукти цієї ТМ,  є висококласним продуктом.